Verzenden & retourneren

Producten met gebreken

Producten dienen bij levering gecontroleerd te worden. Indien producten ten tijde van levering blijken te zijn beschadigd of anderszins materiaalfouten of fabricagefouten bevatten, neem dan contact met ons op, telefonisch op per mail. In deze omstandigheden restitueren wij het aankoopbedrag en de eventuele kosten voor het retourneren van de producten.Het versturen van vervangende producten behoort ook tot de mogelijkheden. Wanneer u contact wenst met de klantenservice, kunt u mailen naar info@Bagz4you.com.


Producten zonder gebreken / afkoelingsperiode

Indien, na ontvangst van de levering, u om een reden die buiten onze garantievoorwaarden valt, niet tevreden bent met uw bestelling en de producten wilt retourneren, dan kunt u dit doen binnen 14 kalenderdagen na levering op voorwaarde dat de producten ongebruikt zijn.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 kalenderdagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw ontvangen product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten (indien van toepassing) gecrediteerd. Enkel de retourkosten voor retour van u thuis naar de leverancier Bagz4you.com zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking aan Bagz4you.com geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact opnemen via info@Bagz4you.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten – indien het retour product ontvangen is.

Download hier onze Modelformulier voor herroeping (PDF)

Voor het openen van onze Modelformulier voor herroeping heeft u een recente versie van Adobe Reader nodig. Download hier gratis de laatste versie.

Alle retouren worden verstuurd naar ons Magazijn in Nederland:

Bagz4you.com
T.a.v. Klantenservice
De Haal 117 Unit A
1511 AP Oostzaan
Nederland

Producten mogen geretourneerd worden wanneer:

(a) de producten niet gewassen of op wat voor manier dan ook gebruikt zijn;

(b) de producten in hun oorspronkelijke onbeschadigde verpakking zitten (een voorzichtig geopende verpakking wordt niet gezien als beschadigd);

Het volgende mag niet worden geretourneerd:

(a) producten waarmee geknoeid is;

(b) producten die op wat voor manier dan ook gepersonaliseerd zijn;

(c) producten die in andere winkels dan de Bagz4You internetwinkel gekocht zijn.

U dient een factuurnummer en ordernummer mee te sturen met de retourzending. Alleen dan zal Bagz4you.com de retourorder afhandelen.