YOURWEBSITES EN BAGZ4YOU

YOURWEBSITES EN BAGZ4YOU

Wat hebben www.YOURwebsites.eu en www.Bagz4you.com met elkaar te maken? Wel, heel veel, want de een zou niet zonder de ander bestaan.

YOURWEBSITES EN BAGZ4YOU

Wat hebben www.YOURwebsites.eu en www.Bagz4you.com met elkaar te maken? Wel, heel veel, want de een zou niet zonder de ander bestaan. Ik zal de geschiedenis even in het kort uitleggen. In september 2012 kwam ik op het idee om een webshop in leren tassen te beginnen. Van het een kwam het ander. Hoe ga ik het aanpakken en bovenal wie gaat de website bouwen, onderhouden en promoten? Ik had hier totaal geen kaas van gegeten. Na zoeken op het internet en rondvragen bij bevriende winkeliers, kwam ik er al snel achter dat het moeilijk is een betrouwbare webdesigner, die er werkelijk verstand van heeft, niet zo eenvoudig te vinden is. Gelukkig voor mij kwam ik in aanraking met de heer Laurens Bezemer van YOURwebsites.eu, die mij verzekerde dat wanneer ik het aan hem over zou laten, het allemaal goed voor elkaar zou komen. Zo gezegd, zo gedaan.Na meer dan 2 jaar is de samenwerking van www.YOURwebsites.eu en www.bagz4you.com dan ook meer dan bezegeld met zeer goede resultaten.

De website ziet er meer dan goed uit, is duidelijk en overzichtelijk. Banners worden regelmatig aan de op dat moment geldende collectie aangepast.  De etalage van een winkel wordt ook steeds veranderd, dus ook voor een webshop is dit van groots belang. De online marketing heeft YOURwebsites ook totaal voor zijn rekening genomen en dit geeft mij optimaal de tijd om mij met de inkoop, het bezoeken van beurzen etc. bezig te houden. Met het contact tussen www.YOURwebsites.eu en www.Bagz4you.com ben ik ook zeer in mijn nopjes, want dit verloopt soepel en snel. Een telefoontje is maar nodig om eventuele problemen op te lossen. Kortom een totale ontzorging van de technische kant van het verhaal voor een zeer redelijke prijs. Bloggen over mijn Italiaanse tassen doe ik zelf, stuur dit naar info@yourwebsites.eu en het komt terecht waar het moet zijn.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »